Uvjeti korištenja


Web stranica UTMbetting (u daljnjem tekstu nazivana "UTMbetting, Web stranica, Uprava stranice, Mi") predstavlja sustav interaktivnih usluga u stvarnom vremenu na Internetu. To uključuje informacijske i podatkovne usluge koje pruža Uprava stranice, mobilnu verziju web stranice i druge proizvode, kao i usluge i podatke koje treće strane pružaju na web stranici.

UTMbetting nije web stranica za klađenje i ne prikuplja nikakve uplate na svojoj web stranici.

Objavljujemo i pregledavamo odabrane web stranice za klađenje u informativne svrhe.

Ovi Uvjeti korištenja (u daljnjem tekstu nazivaju se "Uvjeti") utvrđuju uvjete i pravila za korištenje web stranice.

"Korisnik web stranice" odnosi se na pojedince koji koriste web stranicu.

Zahtjevi za korištenje web stranice

Napominjemo da web stranica nije namijenjena korisnicima mlađim od 18 godina i onima koji su se isključili.

Korisnici web stranice izjavljuju da su stariji od 18 godina i da imaju pravnu sposobnost za sklapanje ugovora i donošenje odluka o korištenju igara i web stranica za klađenje koje mogu prikazivati oblike oglašavanja.

Korisnici web stranice također izjavljuju da su informacije o njihovoj trenutačnoj lokaciji uvijek točne i da ne koriste metode koje bi mogle promijeniti lokaciju ili preusmjeriti promet na druge jurisdikcije. Korisnik web stranice također izjavljuje da nije isključen ili se sam isključio iz klađenja.

Korisnik web stranice bit će isključivo odgovoran za utvrđivanje je li internetsko klađenje u njegovoj jurisdikciji (pokrajina ili okruga) legalno i za provjeru svih drugih primjenjivih zakonskih zahtjeva te pridržavanje istih.

Vaš pristup i korištenje web stranice također su regulirani našom Politikom privatnosti, koja se nalazi na web stranici i čini sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Ovi Uvjeti obvezuju korisnike web stranice, a korištenje web stranice podrazumijeva prihvaćanje i obvezu korisnika da se pridržava ovih Uvjeta.

Korisnik ne smije dodijeliti ove Uvjete usluge niti prenijeti svoja prava i obveze trećim stranama, ni u cijelosti ni djelomično.

Ako se ne slažete s Uvjetima, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.

Odgovorno klađenje

UTMbetting se obvezuje podržavati inicijative za odgovorno klađenje. Ako trebate informacije o isključenju iz klađenja u bilo kojem trenutku ili druge vrste podrške vezane uz klađenje, posjetite našu Stranicu odgovornog klađenja za više informacija.

Ako želite ograničiti pristup ovoj web stranici u bilo kojem trenutku, obratite nam se na adresu info[at]UTMbetting.com.

Promjene Uvjeta korištenja

Zadnja izmjena: 10. siječnja 2022.

UTMbetting može povremeno izmijeniti ove Uvjete korištenja. UTMbetting će vas obavijestiti o svim promjenama objavom revidirane verzije ovih Uvjeta korištenja. Ako se protivite bilo kojoj od tih promjena, vaš jedini lijek bit će prestanak pristupa web stranici. Vaš nastavak pristupa i korištenje web stranice značit će vaše priznanje takvih izmjena i vašu suglasnost da budete obvezani uvjetima i odredbama takvih izmjena.

Sadržaj web stranice

Sve informacije dostupne na web stranici služe isključivo informativnim svrhama i ne bi se smjele tretirati kao konzultacije ili savjeti pod bilo kojim okolnostima.

Web stranica neovisno prikazuje informacije o brendovima, a korisnici web stranice trebaju sami odlučiti o brendu s kojim žele igrati. Korisnici koji odaberu određeni online kasino izravno putem UTMbettinga neće biti naplaćeni od strane web stranice.

Navedene web stranice za klađenje na web stranici vjerojatno će redovito mijenjati svoje promocije, pravila i propise. Individualni web stranice za klađenje mogu, i često će, otkazati promociju bez prethodne obavijesti. UTMbetting preporučuje da provjerite pravila i ograničenja na web stranici brenda prije igranja na toj web stranici.

Web stranica pruža informacije o online kasinima i usmjerava korisnike web stranice na web stranice kasina, te prima provizije od operatera online klađenja. Dakle, ako odlučite kliknuti na brend kako biste ga pročitali, posjetili web stranicu brenda ili uplatili s ovim brendom, UTMbetting može primiti proviziju.

U svakom slučaju, neće vam biti naplaćeno za pregledavanje informacija koje se pružaju na web stranici.

Uvjeti korištenja materijala dostupnih na web stranici

Informacije na web stranici pružaju se "kakve jesu". Web stranica ne jamči, bilo izričito ili implicirano, točnost materijala ili informacija koje se pružaju na web stranici ili njihovu prikladnost za određenu svrhu, i izričito odbacuje sve jamstva, uključujući, između ostalog, jamstva o trgovinskoj sposobnosti ili prikladnosti za određenu svrhu.

Materijali i poveznice na web stranice i resurse trećih strana koji se mogu nalaziti na ovoj web stranici pružaju se isključivo u informativne svrhe.

Web stranice trećih strana

Web stranica pruža poveznice i/ili reference na druge web stranice i/ili internetske resurse nad kojima nemamo kontrolu. Ovdje priznajete i slažete se da nismo odgovorni za dostupnost takvih web stranica trećih strana i/ili resursa. Također, ne podržavamo i nismo odgovorni ili odgovorni za bilo koje uvjete i odredbe, politiku privatnosti, sadržaj, oglašavanje, usluge, proizvode i/ili druge materijale na ili dostupne s takvih web stranica trećih strana ili resursa, niti za eventualne štete i/ili gubitke koji iz njih mogu proizaći.

Preporučujemo vam da pažljivo pročitate sve uvjete korištenja vanjskih web stranica prije uključivanja u bilo koju vrstu klađenja.

Prava intelektualnog vlasništva web stranice

Web stranica može sadržavati autorske materijale, zaštitne znakove i druge pravno zaštićene materijale, uključujući, između ostalog, tekstove, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu i tonske zapise.

Korisnik web stranice nema pravo mijenjati, objavljivati, prenositi trećim stranama, prodavati ili dodjeljivati, stvarati izvedene radove ili koristiti, bilo u cijelosti ili djelomično, sadržaj web stranice.

Osim ako zakoni o autorskim i srodnim pravima ne predviđaju drugačije, materijali preuzeti s web stranice ne mogu se kopirati, distribuirati, prenositi trećim stranama, objavljivati ili na drugi način koristiti u komercijalne svrhe bez pismenog odobrenja Uprave web stranice ili zakonitog vlasnika prava intelektualnog vlasništva.

Ako vjerujete da se na web stranici krše vaša prava intelektualnog vlasništva, vlasnik ili zastupnik vlasnika takvih prava može nas kontaktirati. Zahtjev s izjavom o povredi prava intelektualnog vlasništva mora biti dobro utemeljen i sadržavati informacije koje dokazuju dostupnost pravnih prava na sadržaj.

Odrješenje od odgovornosti

OVA WEB STRANICA, NJEN SADRŽAJ I USLUGE SE PRUŽAJU "KAKO JE", BEZ BILO KAKVOG PRIKAZIVANJA, JAMSTVA, UVJETA, IZRAZITIH, PODRAZUMIJEVANIH, PRAVNIH ILI DRUGIH. KORISNICI MORAJU KORISTITI WEB STRANICU, NJEN SADRŽAJ I USLUGE NA VLASTITI RIZIK.

WEB STRANICA OVDJE IZRIČITO ODBACUJE BILO KOJE PRIKAZIVANJE, JAMSTVO, UVJET, BILO IZRAZITO ILI PODRAZUMIJEVANO, U BILO KOJEM OBLIKU, ZA SADRŽAJ WEB STRANICE I USLUGE PRUŽENE U BILO KOJEM TRENUTKU, UKLJUČUJUĆI BILO KOJE PODRAZUMIJEVANO PRIKAZIVANJE, JAMSTVO, UVJET TRGOVINE, PRIMJERENOSTI ZA ODREĐENU SVRHU, ODSUTNOSTI POVREDE PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA, TOČNOSTI, VRIJEMENA ISPORUKE INFORMACIJA, INTEGRITETA INFORMACIJA, KOMPATIBILNOSTI, RELEVANTNOSTI, INTEGRITETA, SIGURNOSTI, POVJERLJIVOSTI, JASNOĆE PRAVA VLASNIŠTVA, PRAKTIČKE UPORABE, ADEKVATNOSTI, KVALITETE, BESPLATNE UPORABE, KAO I BILO KOJE DRUGO JAMSTVO KOJE SE MOŽE POJAVITI TEMELJEM BILO KOJEG VAŽEĆEG ZAKONA.

ŠTO VIŠE, UPRAVA WEB STRANICE ODBACUJE BILO KOJE PRIKAZIVANJE, JAMSTVO I UVJET VEZANE ZA SLIJEDEĆE:

PRISTUP WEB STRANICI, NJENOM SADRŽAJU I USLUGAMA BIT ĆE UVIJEK NEREMETAN I BEZ GREŠAKA;

WEB STRANICA, NJEN SADRŽAJ I USLUGE BIT ĆE U SKLADU S OČEKIVANJIMA, POTREBAMA I ZAHTJEVIMA KORISNIKA, ILI ĆE RADITI BEZ PREKIDA I GREŠAKA;

REZULTATI DOBIVENI KORIŠTENJEM WEB STRANICE, NJENOG SADRŽAJA I USLUGA BIT ĆE UČINKOVITI ILI POUZDANI;

BILO KOJA GREŠKA ILI MANA NA WEB STRANICI, NJENOM SADRŽAJU I USLUGAMA BIT ĆE ISPRAVLJENA OD STRANE UPRAVE WEB STRANICE;

WEB STRANICA, NJEN SADRŽAJ I USLUGE BIT ĆE DOPUŠTENI U BILO KOJOJ ZEMLJI ILI TERITORIJU;

WEB STRANICA, NJEN SADRŽAJ I USLUGE BIT ĆE SLOBODNI OD VIRUSA, SLIČNOG ZLOĆUDNOG SOFTVERA I/ILI BILO KOJEG DRUGOG ZLOĆUDNOG KOMPONENTA;

WEB STRANICA, NJEN SADRŽAJ I USLUGE BIT ĆE FUNKCIONALNO KOMPATIBILNI S KORISNIKOVIM HARDVEROM I SOFTVEROM;

BILO KOJI DOKUMENT VEZAN ZA WEB STRANICU, NJEN SADRŽAJ I USLUGE BIT ĆE DOSTUPAN U BILO KOJE VRIJEME;

UPRAVA WEB STRANICE ĆE I DALJE PODRŽAVATI BILO KOJU ODREĐENU USLUGU ILI FUNKCIONALNOST WEB STRANICE I NJENOG SADRŽAJA.

KADA NIJE MOGUĆE PRIMIJENITI BILO KOJE ODRICANJE, ROK VAŽENJA SVIH IZRAZITIH, PODRAZUMIJEVANIH I PRAVNIM PRIKAZIVANJIMA, JAMSTVIMA I UVJETIMA BIT ĆE OGRANIČEN NA RAZDOBLJE OD TRIDESET (30) DANA OD DATUMA KORIŠTENJA WEB STRANICE, NJENOG SADRŽAJA I USLUGA OD STRANE KORISNIKA, I NIKAKVO JAMSTVO NEĆE SE PRIMJENJIVATI NAKON ISTEKA TAKVOG RAZDOBLJA.

Završetak korištenja web stranice

UTMbetting može opozvati vaše pravo pristupa web stranici u bilo kojem trenutku ako korisnik web stranice prekrši ove Uvjete i odredbe i/ili se ponaša neprikladno u vezi s web stranicom.